Kan ik het beste kiezen voor een massage van 30, 60 of 90 minuten?

Als de massage is bedoeld om lichamelijke klachten te verlichten dan adviseren wij doorgaans 60 tot 90 minuten massage. Bij behandeling van het hele lichaam raden wij 90 minuten aan. Dat geeft ons voldoende tijd om u goed te masseren. Bij twijfel kunnen we ook gewoon de afspraak maken en tijdens de behandeling overleggen wat de optimale duur in uw geval is.

Wilt u enkel een voetmassage of een nek-/schoudermassage dan is 30 minuten meestal voldoende.

Bij ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage kiezen de meeste klanten voor 60 minuten maar langer is natuurlijk ook mogelijk.

Door wie word ik gemasseerd?

Wij zijn Da en Deng. We zijn zussen en komen oorspronkelijk uit Thailand. We hebben allebei jarenlang ervaring en hebben dezelfde trainingen gevolgd dus we kunnen alle massages geven. U kunt zelf een voorkeur aangeven wie u masseert of wij plannen u in bij de masseuse die tijd heeft.

Kan ik pinnen?

U kunt bij ons contant en met pin betalen. Contactloos betalen is ook mogelijk maar ons pinapparaat werkt niet met smartphones en smartwatches. Neemt u dus wel de bankkaart mee.

Ik ben bevallen en wil graag een massage. Kan dat al kort na de bevalling?

Nee, het lichaam is kort na de bevalling aan het herstellen en een massage raden wij in die fase niet aan. In de regel achten wij het pas weer veilig om te masseren als er ten minste 8 weken sinds de bevalling zijn verstreken. Wij zullen u daar ook altijd naar vragen. Wees daar svp eerlijk over om blessures te voorkomen.

Mijn zoon of dochter wil ook graag een massage. Kan dat?

Kinderen tot 7 jaar masseren wij niet. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen een lichte ontspanningsmassage ondergaan. Bij kinderen van middelbare school leeftijd is het mogelijk om bepaalde technieken uit Thaise Yoga Massage toe te passen maar dat is per geval aan de masseuse ter beoordeling. Bij massage van kinderen tot en met 12 jaar vragen wij de ouder/verzorger om aanwezig te blijven. In de praktijk zien we vaak dat ouder en kind voor een duo-massage gaan.

Moet ik iets meenemen voor de massage?

Nee, wij beschikken over al het benodigde waaronder handdoeken. U hoeft ook geen speciale kleding mee te nemen. U kunt zich in de massageruimte ontkleden en uw slip/boxershort aanhouden tijdens de massage.

Moet ik lichamelijke klachten of aandoeningen melden voorafgaand aan de massage?

Alleen als het mogelijk voor de massage van belang kan zijn, ook als u daarover twijfelt meld het dan even. Wij zullen u er voor de eerste behandeling ook altijd naar vragen.