Kan ik het beste kiezen voor een massage van 60 of 90 minuten?

Als de massage is bedoeld om bepaalde lichamelijke klachten te verlichten dan adviseren wij doorgaans ten minste 60 minuten massage. Bij behandeling van het hele lichaam raden wij 90 minuten aan. Dat geeft ons voldoende tijd om u goed te masseren.

Bij ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage kiezen de meeste klanten voor 60 minuten maar langer is natuurlijk ook mogelijk.

Geven jullie ook behandelingen van 30 of 45 minuten?

Nee, onze behandelingen zijn 60, 90 of 120 minuten.

Door wie word ik gemasseerd?

Wij zijn Da en Deng. We zijn zussen en komen oorspronkelijk uit Thailand. We hebben allebei jarenlang ervaring en hebben dezelfde trainingen gevolgd dus we kunnen alle massages geven. U kunt zelf een voorkeur aangeven wie u masseert of wij plannen u in bij de masseuse die tijd heeft.

Ik ben bevallen en wil graag een massage. Kan dat al kort na de bevalling?

Nee, het lichaam is kort na de bevalling aan het herstellen en een massage raden wij in die fase niet aan. In de regel achten wij het pas weer veilig om te masseren als er ten minste 8 weken sinds de bevalling zijn verstreken. Wij zullen u daar ook altijd naar vragen. Wees daar svp eerlijk over om blessures te voorkomen.

Mijn minderjarige zoon of dochter wil ook graag een massage. Kan dat?

Kinderen tot en met 7 jaar masseren wij niet. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen een lichte ontspanningsmassage ondergaan. Bij kinderen van middelbare school leeftijd is het mogelijk om bepaalde technieken uit Thaise Yoga Massage toe te passen maar dat is per geval aan de masseuse ter beoordeling. Bij massage van kinderen tot en met 12 jaar vragen wij de ouder/verzorger om aanwezig te blijven. In de praktijk zien we vaak dat ouder en kind voor een duo-massage gaan.

Moet ik iets meenemen voor de massage?

Nee, wij beschikken over al het benodigde waaronder handdoeken. U hoeft ook geen speciale kleding mee te nemen. U kunt zich in de massageruimte ontkleden en uw slip/boxershort aanhouden tijdens de massage.

Moet ik lichamelijke klachten of aandoeningen melden voorafgaand aan de massage?

Alleen als het mogelijk voor de massage van belang kan zijn, ook als u daarover twijfelt meld het dan even. Wij zullen u er voor de eerste behandeling ook altijd naar vragen.

Vergoedt de zorgverzekering jullie behandelingen?

Wij hebben geen contract met zorgverzekeraars en zijn niet aangesloten bij een branchevereniging of keurmerk. Mogelijk dat uw aanvullende zorgverzekering toch een vergoeding beschikbaar stelt voor massagebehandelingen. Informeert u hiervoor bij uw verzekeraar.

Hebben jullie kadobonnen?

Ja die hebben we. We schrijven daar geen bedrag op maar het aantal minuten en het soort massage dat u wilt kopen. We werken met 60, 90 of 120 minuten. Bonnen kunnen op afspraak worden afgehaald en betaald. We versturen geen bonnen per mail, WhatsApp, etc.