Thaise Yoga Massage
Een intensieve massage waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd. Spieren en zenuwen worden losgemaakt met behulp van verschillende technieken en aan Yoga ontleende bewegingen. Deze vorm van massage is meer dan enkel plat liggen en een behandeling ondergaan. Uw lichaam wordt in verschillende posities gebracht om u optimaal te kunnen behandelen. U wordt niet alleen bewerkt met de handen maar ook ellebogen, knieën en voeten. Schrik niet als ik halverwege de behandeling op uw rug ga staan 🙂 . Het hoort allemaal bij een goede behandeling. Deze vorm van Thaise massage verhelpt of verlicht veel lichamelijke klachten.

Voetmassage
Een voetmassage werkt heerlijk ontspannend en stimuleert de bloedsomloop in het lichaam. Onderga een behandeling van een half uur en uw lichaam voelt verfrist.

Hoofd-, nek- en schoudermasssage
Heeft u een zittend beroep en brengt u veel tijd door achter de computer? Dat brengt veel spanning in de nek en de schouders. U kent vast dat gevoel: u bent een stuk aan het typen en na een tijdje merkt u dat uw lichaam is aangespannen. Uw nek en schouders verkrampen wat vaak gepaard gaat met een zeurende hoofdpijn. Daarnaast zitten veel mensen niet in een ideale houding, althans houden dat niet lang vol. Er zijn altijd momenten dat u voorover leunt, ingespannen naar een scherm tuurt of onderuit gezakt zit in uw stoel.
Dit heeft natuurlijk effect op uw hele lichaam, dus een Thaise Yoga Massage is dan altijd aan te raden, maar als u slechts een half uurtje vrij kunt maken voor een massage dan is de Hoofd-, nek- en schoudermassage een goed alternatief om vastzittende spieren en zenuwen los te maken.

Migrainebehandelingen
Vooropgesteld: We kunnen u helaas niet van uw migraines verlossen. Het is een aandoening waar velen last van hebben zonder dat er een echte oorzaak of effectieve genezing bekend is. Veel spieren en vooral zenuwen spelen een rol bij migraine, en dat begint al bij uw voeten! Het regelmatig ondergaan van migrainebehandelingen kan het aantal en de intensiteit van de aanvallen helpen verminderen. Ook als u een migraine heeft, of voelt opkomen, kunnen wij u met deze gerichte behandeling verlichting bieden. Het is een soms wat pijnlijke behandeling maar niet te vergelijken met de pijn van uw migraine!

Duo-massage
Zin om samen met een vriend, vriendin of uw partner in 1 ruimte een heerlijke massage te krijgen? Dat kan bij Da Wellness.

Aroma-massage
Een lichaamsbehandeling waarbij warme massage-olie wordt gebruikt die, vermengd met etherische oliën, voor een totale ontspanning van lichaam en geest.

zwangerschapmassage
Een zwangerschap is een mooie maar ook lastige tijd. In de loop van de maanden krijgt u pijn in uw benen en uw onderrug en ervaart u overal andere pijntjes. Een zwangerschapsmassage is dan heerlijk! Het is een rustige behandeling waarbij we voorzichtig de verschillende delen van het lichaam behandelen. Deze behandeling kunt u tot vlak voor de bevalling doen.